Americká hypotéka, aneb ručíte nemovitostí a máte peníze na cokoliv, co si přejete

Hledáte vhodnou hypotéku? Porovnáváte bankovní a nebankovní instituce? Nevíte, v čem se od sebe liší nebo naopak co mají společného? Nyní si můžeme říct základní faktory, v čem se půjčky liší, v čem jsou tedy rozdílné anebo naopak si řekneme o tom, co mají společného.

banka

Nebankovní hypotéky se od těch bankovních liší spíše pouze drobnostmi. Úroková sazba totiž bývá přibližně stejná, ale i zde se mohou najít u některých společností velké rozdíly, to je samozřejmě pravda, protože každá funguje vlastním způsobem. Banky poskytují takzvané americké hypotéky formou úvěru, ze kterého vyčerpáte peníze a ty můžete použít na cokoliv, co potřebujete zaplatit, koupit, sehnat, splatit, vyplatit, a tak podobně. Úroková sazba se proto pohybuje od pěti až po jedenáct procent ročně. K tomu musíte přidat fakt, že se v bance vždy dokládají příjmy a musíte mít v pořádku registry dlužníků, protože bez toho by s Vámi ani nezačali mluvit.

žena má peníze v ruc

Naproti tomu nebankovní společnosti poskytují americkou hypotéku obdobnou, ale s tím rozdílem, že dokážou zajistit úrokovou sazbu již od 4% ročně. V tomto ohledu vysoce konkurují bankám. Schvalují půjčky a úvěry již do 24 hodin a vyplácí peníze taktéž ihned po schválení, vyhotovení a podepsání všech dokumentů. Takže i u nebankovní společnosti můžete mít nízkou úrokovou sazbu, podobnou té z běžné banky, ale s tím rozdílem, že u nebankovní společnosti si nemusíte dělat starosti s registry. Záznamy totiž soukromé společnosti mohou tolerovat, takže nebude problém, když budete mít nějaký prohřešek třeba za to, že jste loni opomněli zaplatit pár splátek včas nebo že jste dvakrát zapomněli zaplatit paušál na telefon.

Potřebujete peníze sehnat rychle? Nechcete zbytečně dokládat tisíce listin a dokumentů? Trápení může vyřešit nebankovní americká hypotéka https://www.hypoteka-bez-registru.net/americka_hypoteka/.

V některých případech to může být možnost, jak získat peníze opravdu snadno a rychle. I pro podnikatele je to pohodlné, všechno totiž vyřídíte po internetu a nemusíte ani dokládat daňová přiznání.